Manssitreffit 2001 Nakitus
  Luin Manssilehdessä Manssitreffeistä Villähteellä viime kesänä. Mielestäni treffit olivat hauskat ja tykkään aika lailla tosta Kirsi-tädistä. Sitä paitsi mulla on aina ollut heikko kohta sydämessäni Jamppe-setää kohtaan.

Eräs asia oli kuitenkin hieman puutteellisesti kuvattu siinä artikkelissa. Ei käynyt nimittäin riittävän selvästi ilmi, että minä olin siinä nakki-skabassa aivan ylivoimainen voittaja. Eräskin kerta nappasin sen nakin emännän kädestä jo ennen kuin hän ehti edes asettaa sen sinne pallille. Ja kuvitella, että siellä oli itseään mansseiksi kutsuvia koiria, joilta kesti toista minuuttia ennen kuin älysivät poimia sen makkaran paikaltaan. Häpesin rotumme puolesta. Kuuma päivä ja kaikki! Ei saa jättää hyvää tavaraa pilaantumaan. Onneksi poikani Vänrikki myös näytti miten tulee toimia ja on rehellisesti tunnustettava että voitin hänet hyvin täpärästi.

Jostain syystä emme huomanneet korkeushyppykilpailua, josta lehdessä kerrottiin. Näytän sen takia ohessa kesäpaikallamme olevan aitauksen, jonka kaikki olemme ylittäneet helposti ja toistuvasti (paitsi Vänrikki joka menee alta). Ei kuitenkaan enää. Isäntäväki keksi toissa kesänä laittaa eteen sellaisen inhottavan valkoisen nauhan ja ja jos siihen tassullaankaan koskee, niin on kuin tuhat ampiaista pistäisi. Emme mene enää lähellekään. Viittaan lisäksi Speedyä koskevaan kertomukseen, josta käy ilmi, että voimassaoleva - tosin epävirallinen - Suomen ennätys on 135 sm.

Raikuvin terveisin

Maj på Malö

P.S Emäntä pyysi minua laittamaan myös nämä isännän ottamat kuvat. Näkee, ettei hän oikein hallinnut tilanteita.

Kennelsidan Kennelsivu Kennelpage