PÅSK FESTUM 2000

 
  I jämförelse med Majs johannetillställning var Citas nedkomst dagen före palmsöndagen tämligen odramatisk. Cita visade också att hon kunde fördela gracerna jämt. Det blev två flickor och två pojkar.

Carmencita är alltså samägd med vår samarbetskennel Hilmanters (Kirsi.Hiltunen@pp.inet.fi tel.040-5794610). Hon - Cita, inte Kirsi - firade böllop med Vili från Borgå i vintras och nedkom enligt beräkningarna. De strategiska måtten för flicka, pojke, flicka, pojke var 240 gr, 240 gr, 250 gr och 200 gr. Valparna överläts i god tid före midsommar, även om en av dem kom tillbaka för en vecka i "helpension" på landet då nya matten åkte utomlands.

Av valparna gick en till Salo, en till Lahtis, och två till Helsingfors. Vi är speciellt glada åt att våra manssir nu börjar synas också i huvudstadsregionen (Rönnerdal i Eira, Juuso i Stensvik i Esbo, Robi i Berghäll och Dana i Gräsviken.

Vi har fått fin feed-back (och bilder som jag snart sätter in här på kennelsidan) av alla nya ägare som berättar att deras hundar uppmärksammas överallt där man ser dem. Det är tydligt att intresset har vaknat; för Citas valpar fanns flera "överbokningar" och vi har blivit flitigt uppringda efter semestern.

 
   
 

Cita vänder ryggen till

 

Hem

 

Kennelsidan