PÄÄSIÄISPUPUJA 1999

 
  Majn juhannuskekkereihin verratuna Citan synnytys palmusunnuntaita edeltävänä lauantaina oli verrattain epädramaattinen tilaisuus. Cita pystyi myös tasajakoon eli tuli kaksi tyttöä ja kaksi poikaa.

Carmencita on siis meidän ja yhteistyökennelimme Hilmantersin (Kirsi.Hiltunen@pp.inet.fi tel.040-5794610) yhteisomistuksessa. Hän - Cita, ei Kirsi - vietti häät Porvoon Vilin kanssa talvella ja synnytti laskettuna päivänä. Strateegiset mitat tytölle, pojalle, tytölle ja pojalle olivat 240 gr, 240 gr, 250 gr ja 200 gr. Pennut luovutettiin hyvissä ajoin ennen juhannusta, vaikkakin yksi niistä palasi viikon "täyshoitoon" kesäpaikaamme kun uusi emäntä lähti ulkomaille.

Pennuista yksi meni Saloon, yksi Lahteen ja kaksi Helsinkiin. Olemme eritysen mielissämme siitä, että manssimme nyt näkyvät myös pääkaupunkiseudulla (Rönnerdah Eirassa, Juuso Kivenlahdessa, Robi Kalliossa ja Dana Ruoholahdessa.

Olemme saaneet hyvää palautetta (ja kuvia jotka laitan näille sivuille kunhan kerkiän) kaikilta uusilta omistajilta, jotka kertovat että koirista ollaan kinnostunieta kaikkialla missä liikkuvat. On aivan selvää, että kiinnostus on herännyt, koska Citan pennuille oli ylikysyntää ja loman jälkeen on tullut runsaasti kyselyjä.

 
   
 

Cita vänder ryggen till

 

Koti

 

Kennelsivu