Ove´s News Agency (ONA) /26.1.2002

TODAYS NEWS: ICKE ENDAST REPLOT

  Rapport från Sarfsalö   M

ånen

 

ONA-redaktionen fick ett trevligt brev från Cristina Stenvik som basar för museiverksamheten på holmen. Brevet visar att Christina följer med också sin egen tid. "Hej!
Jag sitter uppe på vinden, blåsten viner i knutarna, storm var det senaste natt och regn igår, så blev det plötsligt -10 grader. Vi har haft det tufft här på vår ö. Igår fredag och på torsdagen hade ön ingen bussförbindelse, istället kunde de som ville på resa i detta djävulska väder sätta sig bekvämt i taxin. Rainer körde till Isnäs, sedan normalt till Borgå. Idag får vi hoppeligen se några solstrålar, men ut lockar detta ej, ty stormen är hård.
Jag hade nog röstat för red. vid ONA i nobelprisfunderingen, men kanske ett Runebergs sådant är på lut! Tack för trevlig hemsida!
Hur avancerar sommarens fotoutställning? Det skulle vara skojigt att
lite se de som Ni ärade fotografer utväljer!

Hälsning från vindskammaren i Rösund / Christina"
Det är mycket nyttigt för oss sommarboare att bli påminda om förhållandena när de är som värst. Och det är inte bara upptill det blåser på Suomi-Neito, också galoscherna får sig.

Vi förstår att Christina hänvisar till våra nobelprisfunderingar i ONA-news 33 och tackar för förtroendet. Vi hoppas få trilogin tryckt och saluförd på Sarfsalö torg i sommar.

Beträffande fotoutställningen måste vi ta oss i kragen.

  Tidigare hänt    

Ona news

Previous news

This news will eventually be replaced, tomorrow or some other day.