VALOKUVAUSKILPAILU SARVISALOSSA 2004

På svenska

Aihe: "Sarvisalo"

Sarvisalon kylätoimikunta julistaa valokuvauskilpailun. Vihje tähän annettiin pari vuotta sitten pidetyssä valokuvausnäyttelyssä.

1. Kilpailu on avoin kaikille. Osallistujan ei tarvitse asua Sarvisalossa tai olla paikkaan sidoksissa.

2. Aiheena on "Sarvisalo". Itse kuvien tulee liittyä Sarvisaloon. Niiden tulee kertoa jostain henkilöstä tai asiasta Sarvisalossa tai sen lähettyvillä. Kuvien ei tarvitse olla uusia vaan niiden ajankohta on vapaa. Aikaisemmin valokuvauskilpailuun osallistuneita tai muuten julkaistuja kuvia ei saa käyttää.

3. Valokuvat voivat olla värikuvia tai mustavalkoisia, perinteisiä tai digitaalisia, diasta tai negatiivista tehtyjä. Raati tarvitsee paperikuvan arviointia varten ja kuvan koko on vapaa.

4. Voit osallistua 1-3 kuvalla. Anna niille nimi ja kirjoita se kuvan taakse. Käytä kynää, joka ei tahraa. Laita kuva tai kuvat kirjekuoreen ja kirjoita erilliselle paperille nimesi, yhteystietosi ja lähettämäsi kuvien nimet.

5. Raati arvioi kuvat tietämättä niiden kuvaajia. Raadin muodostavat seuraavat henkilöt: Kim Wahlroos, Alf Hemming ja Ove Paul. Raadin jäsenet eivät saa osallistua kilpailuun. Raati painottaa kuvan aihetta ja visuaalisuutta – ei teknisiä yksityiskohtia.

6. Tekijänoikeus kuvaan pysyy kuavaajalla, mutta hän antaa kylätoimikunnalle luvan kuvan käyttämiseen. Viidestä kymmeneen kuvaa palkitaan tai saa kunniamainintoja kylätoimikunta suunnittelee näyttelyn osallistuvien kuvien pohjalta sekä arkistoi kuvat tulevia kulttuuritarpeita varten. Ota innokkaasti osaa, sillä kaikki kuvat ovat arvokkaita tulevaisuudessa..

7. Kuvien tulee olla Kylätoimikunnan käytössä 28.8.2004 joko henkilökohtaisesti toimitettuna tai postitettuna. Merkitse kuoreen tiedoksi "SARVISALO 2004". Kilpailun tulokset julkistetaan syystorilla 2.10.2004.

Sarvisalossa 20.3.2004

SARVISALON KYLÄTOIMIKUNTA RY

Sarvisalontie 1035, 07780 Härkäpää