SUOSIKIT

 

                                                                                     Pompero, Silver&Black ja Inkivääri hunaja lohi

 

 

 

                                                               English                                                              

 

 

 

                                                                                                        

 

 

 

               Pompero

 

 

                                                

Pyrstö :                valkoinen vasikanhäntäkarva

 

Runko  :                harmaa  polybpropelen  dubbing, lihavan havanna sikarin muotoon sidottuna

 

Runkohäkilä :       Luonnonharmaa kukko tiheään kierretty

 

Siipi :                    valkoinen vasikanhäntäkarva sidottuna viuhkaksi edestä katsoen               

Pää :                    valkoinen sidontalanka                                                                                                        

 

 

 

           

Silver & Black +sarja                     

                (Black, Blue, Orange, Yellow, Grey, White, Brown, Green; resepti Silver & Black)
Perä:         flo-oranssi 9
Pyrstö:      crest
Vyö:          musta                      
Kierre:      musta villa
Häkilä:      luonnon musta
Runko:      alla, kirkas hopea, päällä iiriskalvo tai vastaava
Siipi:         muutama sähkönsininen tai peacockin värinen kiillesuikale, mustaa vuohta
Pää:          musta

Muut sarjan perhot muuntuvat häkilän ja siiven osalta kaikille mahdollisille värivariaatioille.

Putkiperhoissa myös rungon värit voivat olla: mylarputket, flo-keltainen, punainen, oranssi, valkoinen.

                                        

                                              Inkivääri hunaja lohi

                  Lohikaloista tehtävä uunilohi:

                  Alumiinifolio

                  Lohi taimen kirjolohi rautu yms.

                  inkiväärin juurta tuoreena

                  hunajaa

                  merisuolaa

                  pippurisekoitetta

                  Vuoan pohjalle alumiinifolio jonka päälle ripotellaan merisuolaa sen päälle inkiväärin

                  juuresta siivuja noin 2-3 mm vahvuisia, kalan mittaiseksi jonoksi, inkivääri siivujen päälle teelusikallinen hunajaa.

                  Kalan puolikas suomupuoli alaspäin, leikkauspinnalle jälleen suolaa inkivääriä ja hunajaa, sekä jos haluaa pippurisekoitetta.

                  Toinen kalanpuolikas, suomupuoli ylöspäin, suolaa inkivääriä hunajaa ja kiedotaan tiukasti folio kiinni,

                   paistetaan uunissa kuin muutkin foliossa kypsennettävät kalat.

 

 

                            Takaisin