Kennel - Sielun Aarre

 
 . : Valikko
 : Etusivu
 : Ranskanbulldoggi
 : Minun Koirat
 :Risan Sukutaulu
 :Risan C-pennut
 :Ksusan Sukutaulu
 :Ksusan Pennut
 : Artikkelit
 : Kuvat
 : Yhteystiedot
 . : : .
 . : SIVUSTO ON MUUTTANUT UUTEEN OSOITTEESEEN
  Uudet sivut loytyvat osoitteesta http://www.ranskanbulldoggi.fi/

 


 . : Hauska tutustua
  Olen Marina,  ammattini oli ollut eläinvälskäri. Täällä hetkellä olen ompelija ortodoks. kirkossa. Olen inkerisuomalainen nainen ja muutanut Suomeen 9 vuotta sitten perheeni kanssa. Perheessani on 3 aikuista lasta, mieheni, 4 koiraa ja 2 kissaa. Tänä vuonna sain kennelnimen, mutta koiran harrastus kestää niin kauan, kun minä muistan itseni. Jo nuorena minä  olen kasvattanut pentuja. Venäjallä olin kasvattajana, tuomarina koiran näyttelyissä, tuomarina kisoissa ja kouluttajana OKD koulussa.

  Mutta, kun muutin Suomeen, aloin opiskella uudestaan. Suoritin kasvattajan peruskurssin, käyn TOKO ja AGI harjoitteluissa ja joka uusi päivää antaa minulle uutta tietoa.

 


 . : 24 syyskuuta oli Ksusan astutus
 

Pennut ovat odottamassa 24-28 marraskuuta.

  Pentueen isä on DD Bolshoy Boss JCH, CH

 

 

 

  Emä- Dashin Dom Anytini Glazki, DD Bolshoy Boss ja hänen mummo - Gemy Vivien Rouge

Dashin Dom Bolshoy Boss  BiG

 

 

                                                                

DD Bolshoy Boss Junior luokka. Synt.  21.06.04

Boss sai  Rus CH

 

            Bossan  Emä                            Bossan   Isä

    v:shapes="_x0000_s1033"v:shapes="_x0000_s1032"                                                                             

DD Anytini Glazki   CH                                                                                       Twin Lakes Gregor  CH 10xCACIB

 

 


 . : Se on jo historia
  Oli menossa 1971 v. Olin nuorena, kun äitini osti minulle 1 koirani. Se oli pitkäkarvainen kollie nimensä Lassi.

Lassi oli totteleva ja kaunis koira. Näyttelyissä se sai paljon 1 palkintoja, oli voitajana OKD ja kakkosena kaupunki otteluissa. Lassi osanut tehdä monta erilaista tempua ja näyti niitä näyttelyissä näyttelyryhmässä. Kerran Lassilla oli pentuja.

  Lassi oli puolivuotias, kun mummo teki minulle ihanan lahjan, hän osti toisen koiran. Se oli bedlingtonin terjeri Bekki.

Bekki oli 2 kk nuorempi kun Lassi. Bedlingtonin terjeri oli erikoinen rotu Neuvostoliittossa, vain 13 kpl. Näyttelyissä Bekki oli koko ajan yksin ringissä, mutta sai 1 palkintoa. Bekki myöskin osasi tehdä erilaisia tempuja ja näytti niitä näyttelyissä Lassin kanssa. Bekki hyppäsi esteen yli ja esteen korkeus oli 180sm. Bekki myöskin sai kerran pentuja.

  Kun Lassi ja Bekki oli 5 v. Ikäisiä, meille perheeseen tuli 2 urosta, kettuterjeri Timka ja Lassin lapsenlapsi Vik. Timka oli löytökoira, mutta Vikillä oli omistaja. Hän ei halunut hoitaa koiraansa ja minä ostin häneltä Vikin.

(Timka ja Bekki)

Sen jalkeen minä aloin etsiä uroksille uutta kotia, koska minulla ei oli ollut mahdollisuutta jäätää niitä itseni, pieni asunto jossa 5 henkilöä ja 2 + 2 koiraa. Ne urokset asuivat meidän perhessäni vain puoli vuotta, mutta jaavat minun sydämeeni jo nyt.

  Aika meni nopeasti. Minä valmistuin eläinlääkäriopistosta, olin eläinlääkärinä kolhoosissa ja 1977v. Synnytin vanhimman tytäreni. Hän ei muista Lassia ja Bekkia, koska oli liian pieni, kun minun koirat kuolivat. Ne kuolivat 1978v. Saman kuukauden sisällä. En halua kirjoittaa tästä asiasta ja palauttaa sydämmeeni särkyä ja tuskaa. Sen jälkeen minulla ei pitkään aikaan ole ollut koiria.

  1981v. Tuli iloa, odotin toista lastani ja ostin uuden koiran. Se oli saksanpaimen koira Ruta. Se oli hyvä näyttelyssä, siitos- ja työkoirana. Ruta sai 4 kertaa pentuja ja sai siitosluokassa korkein arviointi - Elita. Se sai OKD 1palkinnon, 1 palkinto. Ruta eli 13 v. Ja kuoli työssä (olin vartiana tehtaassa koirani kanssa). Samaan aikaan meillä perheessä oli villakoira Rikki. Se tuli perheeseeni, kun minä synnytin kolmanen lapseni. Rikki oli paras kaveri ja lelu lapsille.

Näyttelyissä Rikki oli harvoin, mutta se sai 1 palkintoja.

  Sen jälkeen mihulla oli vielä kääpiöspitsi Solli. Si sai 1 palkintoja näyttelyissä, synnyti vain 2 pentua. Solli eli 13 vuotta ja kuoli 4 vuotta sitten jo Suomessa.

Koirani muistoksi.

Miten se on, koirapoikani?
Missä on sinun kehutua uskollisuutta?
Miten uskalsit pistäytyä sinä-yksin,
Sen syrtjaiseen ääreen?!
Tuohon ääreen, missä loppuneet jalkoja,
Tuohon ääreen, missä kutsu-ei kutsua,
Ei ole vastata ja vastakaikua ei ole
Ei kenellekään...
Myöskin meidän rakauksemme.
Tuossa, mistä ei saa löytää
Koirakin vainuaa matkan takaisin,
Sinä unohdat sinun vanhanomistajan
Ainiaaksi...
Ja elämässäni ei ole enään rakasta,
Sydämessäni on kipu ja tuska...
Tammoista, mustakarvaiset, ovat asiat;
Koira on vaiti, mutta omistaja unisee.
Muuten, mitas minä olen?-
Se on aina-joutuissa, jouksee edessä
Särky rinnassani puhuttaa:
Ei se mitää,
Sinä otat kiini sen, odota vain...

 

 

Tällä hetkellä meillä on 2 suursnautseria, ne ovat eläkeläisiä ja 2 ranskan bulldoggia, niistä tulee toinen historia.