29.9.2012 - Välimatkat ja muu elämä ovat tehneet meidän yhdessä soittamisen viime aikoina niin hankalaksi, että nyt jatkamme jokainen eteenpäin muiden projektien parissa. Pitemmittä puheitta kiitos kaikille, joiden kanssa olemme jotenkin olleet tekemisissä tämän bändin tiimoilta, toivottavasti törmäillään tulevaisuudessa muissa merkeissä! Jottei ihan synkistelyksi menisi, niin käykää nyt kuuntelemassa vielä uusin ja viimeinen biisi, julkaisematta jääneen demon utuisin kappale Huojuvat puut.


8.8.2012 - Käytiin keikalla Kuopiossa! Kuvatodisteita ei ole ainakaan toistaiseksi, mutta ehkä niitä ilmaantuu tai ehkä pitää lähteä uudestaankin keikalle. Kuvat-sivulle on kuitenkin ilmaantunut joitakin otoksia huhtikuussa järjestetyistä äänityssessioista. Kamerasta ei löytynyt kuvia muista kuin basso- ja kitaraäänityksistä, mutta kyllä meillä on myös rummut ja laulut ja synat ja vähän melodikaa nauhalla ja tulossa kuultavaksi asti ihan tässä joskus, kunhan joku opettelee ensin miksaamaan!


20.6.2012 - No vihdoin tapahtuu jotain! Ludovicon voi nähdä ihan livenä elokuun 5. päivä Kuopiossa, ja bändin vaihtunut kokoonpano on nyt päivitetty tänne kotisivuille saakka. Keväällä otetut promokuvat löytyvät Kuvat-linkin takaa, ja kyllä se uusi demokin vielä valmistuu!


5.3.2012 - Bändissä uusia naamoja, työn alla uusia biisejä, keikkakuumekin kasvaa. Tarkempaa infoa todistusaineiston kera luvassa myöhemmin.


19.10.2011 - Ludovico jää keikkatauolle joksikin aikaa.


28.8.2011 - Keikkatietoja: Ludovico kiipeää Painotalon lavalle lauantaina 3.9. Rock-kavalkadissa. Luvassa on puolen tunnin setti ja soitto alkaa huhupuheiden mukaan jo kuuden ja seitsemän välillä, olkaatte siis paikalla ajoissa!


7.8.2011 - Uudet kotisivut vihdoin netissä! Sivuilta löytyy sekä vanhoja että uusia juttuja, käykää tutkiskelemassa. Ulkoasun öinen kaupunkimaisema on Anni Sakin käsialaa ja löytyy hieman erilaisena versiona myös Liikaa hyvää -demon kansitaiteesta, ja kotisivujen grafiikan kanssa on työskennellyt myös Ville Vester, suurkiitokset molemmille!

Tämän kesän ainoa keikkakin on jo soitettu Suolirockissa ja lisää uutisia bändistä kuullaan toivottavasti vähän syksymmällä, nyt ohjelmassa on uusien biisien sovitusta ja treenausta. Uusia biisejä ja uusia keikkoja odotellessa voitte käydä vaikka kuuntelemassa muistin ja aivosolujen virkistykseksi talvella julkaistua Liikaa hyvää -demoa Mikseri.netistä. Palaillaan asiaan, pysykää kanavalla!