Essi Hirvonen: laulu
Roosa Tourunen: laulu, melodika, haitari
Teemu Liimatainen: basso
Piia Vehniäinen: koskettimet
Sami Melasalmi: kitara
Katariina Kotila: rummut


Ludovico on äänekoskelainen yhtye, joka soittaa suomenkielistä pop-rockia. Bändi alkoi soittaa yhdessä alkusyksyllä 2009 muutaman kuukauden suunnittelun jälkeen, ja marraskuussa 2009 soitettiin ensimmäinen keikka Painotalolla Äänekoskella. Silloin lyhyt settilista sisälsi vielä puolet covereita, mutta nykyään keikoilla kuullaan lähinnä omia biisejä. Keikkailtu on lähinnä paikallisissa musiikkikarkeloissa mutta muutaman kerran bändi on käynyt myös maakunnan rajojen ulkopuolella soittamassa.

Bändi kokoontui ensimmäistä kertaa äänitysten merkeissä aivan vuoden 2010 alussa ja tuloksena oli lähinnä kotioloissa äänitetty ja netissä julkaistu demo Heiluva mieli. Lokakuussa 2010 päästiin äänittämään vähän paremmissa olosuhteissa, kun Ludovico äänitti Jyri Haustolan kanssa viiden biisin mittaisen Liikaa hyvää -demon.

Alun perin Ludovicossa soitti kitaraa Ville Vester, joka kuitenkin jättäytyi pois bändistä joulukuussa 2009 ja on sen jälkeen ollut muutamalla keikalla tuuraavana basistina sekä auttanut välillä äänitysten ja sovitusten kanssa. Villen jälkeen kitaraa soitti syksyyn 2011 saakka Esa-Veikko Tourunen. Nykyinen kokoonpano on ollut kasassa joulusta 2011 asti.