Tallimme

Tallimme siaitsee autotallissa. Tallillamme on harjaus ja pesu paikka, myös varusteidenvaihto ja -riisumis paikka löytyy.

Tallillamme on myös eläimiä kuten kaloja. Talliltamme saa varusteet jos sinulla ei ole. Saat itse valita mitkä varusteet otat.

Tallillemme mahtuu paljon keppareita. Hevosille on oma hoitokoppa josta löytyy harja, hoitovihko ja kaikkea muuta hauskaa. Tallimme läheisyydestä löytyy myös niitty ja ratsastus alueet.

Ratsastustunnit

Ratsastustunteja on joka päivä. Tunteja pidetään aamuisin, päivisin, iltapäivisin ja iltaisin. Jaamme hevoset ryhmiin ja ratsastus tunnit ovat eri aikana. Ryhmien nimet on a, b, c ja d.

Ruokinta

jokainen keppari tarvitsee ruokaa ja on hyvä tietää kuinka paljon ruokaa antaa kepparille voi antaa heinää mysliä riisiä kuivatettua leipää omenaa kauraa myös sokeria suosittelen ettei kannata antaa liikaa sokerin paloja koska se on haitaksi kepparin vatsalle ja tekee kepparin vatsan kipeäksi

ravihevonen tarvitsee vähemmän ruokaa kuin hevonen tai poni tarvitsee enemmän ruokaa kuin hevonen muista ruokkia keppari joka päivä.