Tervetuloa kotikennelimme sivuille!


Pääsivulle Olemme nelihenkinen perhe, johon kuuluu -97 synt. kaksosemme Veera ja Joona, Sami-iskä ja minä, Suvi ,sekä karvaiset kaverimme; koirat,kissat ja hevoset.
Muutimme tänne maaseudun rauhaan, omaan "maalais"taloon, keväällä -00, eikä sitä pitkään harkittua päätöstä olla kyllä kaduttu hetkeäkään!!
Vastaanottokomitea : Vaavi.Martti,Kalle ja Tyyne!

Meillä on oma n.2ha tontti, josta aidattua aluetta reilu hehtaari. Eli koirillamme on paljon tilaa liikkua vapaana ja turvallisesti, asumme nääs aivan maantien vieressä.Loppu tontti on hevosten omaa valtakuntaa =).
Harrastamme koirinemme lähinnä näyttelyitä, mitä olemmekin kiertäneet ihan mukavalla menestyksellä!
Ja tottakai perustavat ovat hallussa, kun näinkin isoista koirista puhutaan.
Käymme myös usein lenkkeilemässä metsissä, isojen (=aikuisten) kanssa pyörälenkeillä ja kesäisin paljon uimassa.

Karvakavereista onkin tullut meidän perheelle harrastuksen lisäksi elämäntapa. Mitä ikinä teemmekin, touhuavat koirat aina hommassa mukana. Muutenkin elämä tuntuu pitkälti rullaavan eläinkunnan, ja tottakai lasten, tahtiin.
Yrittäjäksi siirtymisen jälkeen on myös työ sanellut paljon aikatauluja. ( Työ meinaa haitata harrastuksia) Vaikka tässä eläintarhan pyörittämisessä on oma hommansa, en päivääkään vaihtaisi pois ;-))
Eläinharrastuksemme tuo vastapainoa työlle! Siinä ei maalliset murheet mielessä pyöri kun jännittää kehän laidalla koiran kanssa tai päästelee villiä kiitoa heppasella pitkin sänkkäriä..
Kyllä nämä karvakorvat on sellasia "sielunhoitajia", ettei paremmasta väliä!

Pentueita meillä syntyy "silloin tällöin"..Viimeisten vajaan 8 vuoden aikana, 9 pentuetta.. Eli noin 1-2 "satsia" vuodessa ;-)
Vauvelit syntyvät ja kasvavat meillä sisällä,perheessä,, jotta ne heti syntymästään tuntevat ihmisen läheisyyden ja tottuvat kodin normaaleihin elämän ääniin. Vaikka vietämmekin paljon aikaa "pentulaatikossa", äidillä ja lapsilla on toki oma rauhansakin.
Kun pennut ovat vähän isompia, ja sää sallii, vauvelit saavat ulkoilla mahdollisimman paljon. Pihalla tutustutaan myös hevosiimme, ja sisällähän ne tottuvat jo kissoihin ;-))
Luovutamme pennut 7 viikkoisista alkaen rekisteröityinä, 3-4krt madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sirutettuina sekä hoito- ja ruokintaohjeilla varustettuina. Sopimukset tehdään Suomen Kennelliiton virallisia papereita käyttäen. Mukaan tulee ruokaa, ja jotain herkkuja joita pentu on luonamme tottunut syömään.


Jokaisen pentueen suunnittelen ja "teen" ensisijaisesti itselleni, eli tulevaisuutta ja jatkokasvatusta ajatellen. Silläpä joka pentueesta ainakin yksi pentu sijoitetaan hyvään kotiin!Ihan kaikkia ihanuuksia kun ei vain voi tänne kotiinkaan jättää..
Muutoin pennut myydään vastuuntuntoisiin ja rakastaviin koteihin, ensisijaisesti perheenjäseniksi. Ns. pihakoira ( vain tarhassa/narunjatkeena) ei landseer ole, ihan jo äärettömän sosiaalisen ja ihmisläheisen luonteensa vuoksi!! Toki rotu on "säänkestävä" ja viihtyy paljon ulkosalla, mutta kun väki on kotona, on landseerin paikka siellä missä muutkin perheenjäsenet ovat!
Vauvauutisia voitte seurata Pentuja -sivulta, siellä kerron suunnitelmistamme ja niiden mahd toteutuksesta. .

Mikäli olet kiinnostunut koiristamme ja/tai rodusta yleensä; Otathan rohkeasti yhteyttä!! Meille voi myös tulla koiriimme tutustumaan, varaathan toki ensin ajan puhelimitse ;-))))

Terv. Suvi ynnä muu poppoo

 

Sivun alkuun

©marok