TERVETULOA KAUKO HUOTARIN KOTISIVULLE

 Tämä  on minun "rakennelma" kotisivusta. Sivut olen rakentanut omatoimisesti opiskelemalla - ilman kurssia tai koulutusta. Sivuilla pääset tutustumaan minuun lähemmin: Lukemalla kirjoituksia ja katselemalla kuvia polkuni varrelta. Sivut ovat olleet netissä noin 12 vuotta ja päivittänyt kun aikani antaa.  Tulet sivuillani viihtymään ja kerro sivuistani myös tuttavillesi.

LehdetKunnatTekstitKirjastoKuvatRunotKirjat

Kesäiltaa katsellessa  

MINÄ  olen Kauko Huotari Kuhmosta. Asun rivitalossa tässä keskustan tuntumassa. Palasin takaisin kotikonnuilleni keväällä 2000. Nuoruuteni parhaat vuodet asuin Heinolassa.

Harrastuksiini kuuluu
kirjoittaminen, lukeminen, valokuvaus - myös videokuvaus. Kirjoituksia lähetän myös lehtien palstoille. Mielelläni katselen myös elokuvia  ja kuuntelen musiikkia vapaa-aikoinani.

Voit katsella minun tekemiä videopätkiä YouTubesta osoite: TÄÄLTÄ

 


 Tietoja kotisivustani  Kauko suosittelee...
Kotisivukansion koko 9,30 Mt. KUVIA RAUHANTURVAKENTILTÄ
75 erilaista html. sivua  UUTISET TEKSTINÄ
Paljon erilaisia valokuvia REITTIPALVELU
Päivitetty viimeksi 1. 10. 2011 TV - OPAS
Sivut palautteen mukaan erittäin suositut HYÖDYLLINEN LÄÄKEOPAS
postia Kaukolle OIKOTIE

Harrastuksiini kuuluu myös tämän tietokoneen parissa työskentely.  Lukuisat ohjelmat täydentävät konettani, kuten MS Office,  CorelDraw,  PaintShop Pro, Pinnacle Studio 12  ja  FrontPage. "Ajokortin" ajoin joskus, ja opiskelen jatkuvasti lisäoppia. Opetan mielelläni myös muita - vähemmän viisastuneita.

OLETKO RAKENTAMASSA
HARRASTA SUKUTUTKIMUSTA
OTA KANTAA
SÄÄTILA
VETERAANIEN PERINTÖ
KULUTTAJA-ASIAMIES

"Media vaarallisempi kuolleena kuin elävänä."