Hei koiran ystävä!

Olemme saaneet paljon apua ja hyviä neuvoja ystävällisiltä pitkäaikaisilta koirankasvattajilta Suomesta ja ulkomailta 30 koiraharrastusvuoden aikana. Meistä hyviä asioita ja positiivisuutta pitää jakaa eteenpäin. Näin vuoden 2016 lähestyessä loppuaan mietimme, mitä uutta ja iloista voisimme jakaa vinkkinä eteenpäin kasvattajakollegoille ja koiran ystäville. Tässä on yksi hyvistä asioista.

Haluaisitko liittyä ilmaisjäseneksi Eukanuban kasvattajakerhoon?
Miten Eukanuban kasvattajakerho eroaa muista kerhoista?
Koiran kasvattajat tekevät parhaansa kasvattaakseen laadukkaita pentuja. Lopputulokseen vaikuttavat perinnölliset ominaisuudet, ympäristötekijät sekä ravinto. Koirankasvattajana ja aktiivisena koiraharrastajana sitä haluaa tarjota omille koirilleen parasta mahdollista ravintoa ja samaa toivoo myös kovalla työllä kasvattamilleen uusille pennuille.

Koiran ravinnon valitsemisessa arvostamme korkealuokkaisesti tuotettuja raaka-aineita, jotka on valmistettu lähellä kotimaata. Tällöin tuotteet ovat puhtaita raaka-aineiltaan. Ne ovat myös tuoreita, koska kuljetusmatkat ovat lyhyitä ja asiakas saa valmiit tuotteet käyttöönsä pian. Monien johtavien kasvattajien valinta on laadukas ja käytössä hyväksi havaittu Eukanuba-täysravinto.

Eukanuban avulla tarjoat koirillesi mahdollisuuden hyvään elämänlaatuun ja pitkään ikään (mm. tehty pitkittäistutkimus, jossa seurataan koiria eliniän ajan. Tulokset ovat osoittaneet, että tutkimuksen Eukanubaa koko elinikänsä syöneet koirat elivät pitempään kuin rodun yksilöt keskimäärin). Toinen hyvä asia on, että Eukanuban raaka-aineita ja tuotteita tutkitaan valmistusprosessin aikoina tehtaalla mm. tarkemmin kuin vauvan ruokia. Kolmas vahvuus on Eukanuba-tuotteiden tasalaatuisuus (lihan alkuperä ei vaihtele saatavuuden tai vuodenajan mukaan).

Eukanuban tuotteista haluamme nostaa esiin seuraavat laadukkaat tuotteet, joita suosittelemme erityisesti:
1) EUKANUBA ADULT PERFORMANCE 19kg → aikuiset koirat, aktiiviset harrastus- tai kilpailukoirat, tiineenä olevat ja imettävät nartut. (Proteiini 30,75% , Rasva 20,75%). Kuivattua kanaa, kalkkunaa. Erinomainen ruoka, mitä koiramme syövät ruokaa erinomaisella ruokahalulla, hyvä lihaskunto peruslenkkeilyllä ja kauniit karvapeitteet.
2) EUKANUBA PUPPY START 12kg → kantaville nartuille ja pennuille (Proteiini 31% , Rasva 20,8%). Tätä ruokaa ehdottomasti suosittelen kantaville nartuille ja pennuille. Puppy Start on erityisesti suunniteltu pennun ensimmäiseksi kiinteäksi ravinnoksi. Tämä ravinto on hyvin suolistoystävällinen ja auttaa näin pennun ruoansulatusta sopeutumaan kiinteään ruokaan. Pääraaka-aineena on kuivattu kana ja kalkkuna. Tuote muodostaa veteen liotettuna helposti syötävän puuron. Sopii myös erittäin maistuvana ja helposti sulavana vatsaystävällisenä ruokana tiineille ja imettäville nartuille. Ruokaa voidaan antaa 5. raskausviikosta, jolloin parempi mahdollisuus saada isoja ja elinvoimaisia pentuja, sekä emä pysyy erinomaisessa kunnossa kanto- ja imetysajan. Emä pudottaa karvansa pentujen jälkeen, mikä on normaalia ja mitä ei voida millään keinolla estää. Penturavinnossa on kaikki, mitä pentu tarvitsee kasvaakseen terveeksi, hyvinvoivaksi ja pitkäikäiseksi koiraksi.

3) PENNUT
EUKANUBA PUPPY SMALL BREED 19kg → pienten rotujen pennuille esim. sheltti. Suosittelemme pieneten rotujen pentujen ruuaksi 12 kk asti.
EUKANUBA PUPPY MEDUIM BREED 19kg → keskikokoisten rotujen pennuille esim. collie. Suosittelemme keskisuurten rotujen pentujen ruuaksi 12 kk asti.
EUKANUBA PUPPY LARGE BREED 18kg → isokokoisten koirien pennuille.

4) AIKUISET
EUKANUBA ADULT SMALL BREED 19kg → aikuiset, pienikokoiset rodut. Ihanteellinen pienten rotujen aineenvaihdunnalle ja pienemmälle vatsalle. Verrattuna Eukanuba Adult Medium Breed tuotteeseen 8% enemmän proteiinia ja 20% enemmän rasvaa.
EUKANUBA ADULT MEDIUM BREED 19kg → aikuiset, keskikokoiset rodut.
EUKANUBA ADULT LARGE BREED 18kg → aikuiset, isokokoiset rodut. Suunniteltu tukemaan nivelterveyttä. Luonnollisista lähteistä nivelille tärkeää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia.
EUKANUBA RICH IN SALMON IN RICE, jota syötämme ajoittain aikuisille koirille. Lohi on luonnollinen lähde vitamiinirikkaalle kalaöljylle, joka sisältää Omega-3 rasvahappoja kiiltävälle turkille ja terveelle iholle. Esimerkiksi karvanlähdön jälkeen uuden karvapeitteen kasvatukseen.
EUKANUBA ADULT LAMB & RICE ALL BREED 18kg → kaikki rodut, aikuiset, lampaanlihapohjainen, myös kanaa, kalkkunaa ja riisiä kaikki rodut. Sopii herkkävatsaisille ja –ihoisille koirille.
EUKANUBA SENSITIVE SKIN, jossa on proteiinia 23% ja rasvaa 13%. Sensitive skin auttaa pitämään koiran ihon ja turkin hyvässä kunnossa. Ruoka on suunniteltu rajaamalla pois ainesosia, jotka voivat aiheuttaa kutinaa. Proteiinin lähteenä on kala. Ruoka antaa kauniit ja hohtavan valkoiset kaulukset ilman, että pitää pestä koiran karvapeitettä moneen kertaan kuivattavilla tai muuten vahvoilla aineilla, niin paljon luonnollisempaa! Suosittelemme!

5) VETERAANIT
MATURE & SENIOR 7+ ja
DAILY CARE SENIOR 9+.
Erityisesti seniori-ikäisille koirille suunniteltu ravitsemus voi auttaa vanhenevaa koiraasi tuntemaan olonsa niin hyväksi kuin se suinkin on mahdollista. Meidän veteraanit ovat eläneet lähes 15-vuotiaaksi, jos ei ole ollut muuta sairautta. Korkea proteiinipitoisuus auttaa ylläpitämään hyvän kehonkunnon ja lihakset, hyvän turkinlaadun ja vastustuskyvyn. Eukanuban laadukkaiden Senior ruokien avulla koirasi saa kaikki tarvittavat tärkeät aineet helposti yhdestä ravinnosta.

Laadukas ravinto pitää koiran terveempänä ja pitkäikäisempänä, koira näyttää hyvinvoivalta ja liikkuu notkeammin kuin rotunsa edustajat yleensä samanikäisenä, huomattavaa myös että vanhan koiran karvapeite ei näytä ns. vanhan koiran niukalta ja kuivalta turkilta! Koira käyttää ravinnon hyvät aineet ensin peruskunnon ylläpitoon. Vasta sen jälkeen ylijääviä ravintoaineita käytetään ääriosiin, esim. pitkän ja kauniin karvapeitteen kasvattamiseen.

Monia näitä meidän suosikkeja löytyy suursäkeissä 18-20kg. Tuotteissa on myös hammaskiveä vähentävä DentaDefense -ominaisuus, jotka poistavat mekaanisesti plakkia.

Suosittelemme teille lämpimästi Eukanuba-kasvattajakerhoa!
Liittyminen on ilmaista. Saat jokaiselle kasvattamallesi pennulle pentupaketin, helposti koiran ruokaa valmiiksi kotiin kannettuna pienemmässä tai isommassa erässä hyvin nopealla toimitusajalla (vain pari päivää) luotettavalta toimittajalta, merkittävän -25% alennuksen jäsenkorttia käyttäen jälleenmyyjäliikkeistä ostettuna kaikista yli 2 kg pusseista tai suoratilauksella kotiovelle toimitettuna. Aikaa ja voimia säästyy koirien kanssa yhdessäoloon. Ei enää painavien säkkien raahaamista tai liikenneruuhkassa jonottamista!

Koulutusta kasvattajakerhoon kuuluville!
Lisäksi sinä pääset oppimaan tärkeitä asioita koirien hyvinvoinnista ja ravinnosta ympäri Suomea. Kasvattajajäsenille on erityistä koulutusta. Nämä koulutukset sisältävät ainutlaatuista tietoa ja oppia, mitä emme ole voineet saada mistään muusta lähteestä!! Kasvattajakerhon kautta saat tutustua muihin aktiivisiin kasvattajiin ja verkostoitua eri rotujen aktiivisten ja positiivisten harrastajien kanssa ja sitä kautta kehittää ymmärrystäsi koirista ja kasvatustyöstä. Eukanuban kasvattajakerho on tarkoitettu kasvattajalle, joka haluaa kehittää ymmärrystään koirien ravinnosta ja hyvinvoinnista keskimääräistä korkeammalle tasolle. Tervetuloa mukaan aktiivisen Eukanuban Suomi-tiimin kasvattajakerhoon!

EUKANUBA - kasvattajakerhoon pääset mukaan, kun...
.. sinulla on FCI-hyväksytty kennelnimi (jäsenyyttä voit hakea kun kennelnimihakemuksesi on käsittelyssä),
.. tarkoituksesi on kasvattaa terveitä, rekisteröityjä rotukoiria ja
.. huomioit koiranpidossasi eläinsuojelulain ja hyvän koiranpitotavan.

KASVATTAJAKERHO TARJOAA JÄSENILLEEN
1. Merkittäviä alennuksia koiranruokaostoista; jälleenmyyjäliikkeistä ostettuna kaikista yli 2kg pusseista -25% alennus jäsenkorttia käyttäen tai suoratilausmahdollisuus yli 100 kg:n erässä eli tarkoittaa 5 säkkiä suoraan kotiovelle toimitettuna!
2. Kasvattajien suosikkituotteet suursäkeissä 18-20kg
3. Pentupaketit kaikkien luovutettavien pentujen mukaan, sisältää mm. penturuokaa (mm. 2016 sis. laukun, ruokapussin 2,5-3kg penturuokaa, mittakupin, uudelle omistajalle tuntuvan alennuksen seuraavan ruoan ostoon), joka tuodaan lähimpään sopimus eläinkauppaan (esim. Rahulan Rehu) tai jos tilaa samalla kotiin suoratilauksella ruokaa omille koirilleen niin samalla pentupakkaukset tulevat kotiin kuljetettuna.

Mikäli haluat tietää lisää tai liittyä Eukanuban kasvattajakerhoon, voit laittaa meille s-postia tai soittaa, niin voimme suositella sinua kasvattajajäseneksi. Näin pääset mukaan toimintaan ja saat vietyä koiratietämystäsi ja koiriesi hyvinvointia uudelle tasolle vuonna 2017!

Terveisin, Kangasvuokon tytöt
 

Yhteystiedot

Kangasvuokon
044-366 0516
kangasvuokon (at) gmail.com
- -
Piia Enlund
Puh. 050-388 4493
piia.enlund (at) gmail.com