Joken Kalasivut

 

 

 

Puk:n Lohijaosto

Pmk:n Perhokalastajat Ry

Konnekoski

Nokinen

Siiankalastus

Kanootti

 


 

 

 

Tervehdys!

Olen kalastukseen hurahtanut ukonkäppänä. Asun Pieksämäellä.
Elämäntyöni suoritin rinkelifirmassa, toimien mm tuotantopäällikkönä.(www.keski.com) Nyt eläkettä odotellessa on aikaa kirjoitella höpöjä vaikkapa nettiin.

Seuratoiminta ja nuorison opettaminen kalastukseen vie myös oman aikansa. Toimin PUK:n Lohijaostossa puheenjohtajana. Olen PIEKSÄMÄEN PERHOKALASTAJAT RY:n perustajajäsen. Lisäksi vedän kalastuskerhoa Pieksämäen nuorisotalolla.

Olen kaikkiruokainen kalastuksen suhteen, mutta perhokalastus on ehkä kuitenkin kaikkein rakkain harrastus. Vuonna 1980 sain ensimmäisen perhovapani ja samana vuonna sidoin ensimmäiset perhoni. Kalastuspaikoista ovat KONNEKOSKI ja NOKINEN Rautalammilta tulleet tutuimmiksi. Heinäveden KARVIO ja KERMA ja siellä etenkin VIHOVUONNE ovat antaneet hienoja hetkiä. Toki Lohijaoston PENTINLAMPI ja PIPEKAn MYHINKOSKI ovat antaneet omat saaliinsa kalareppuuni.

Aiempina vuosina tuli käytyä Keski-Norjassa ORKLAlla ja GAULAlla lohen pyynnissä, mutta se on jäänyt. Lapissa olen käynyt harvakseen LUTTOlla ja SUOMUlla sekä KUUTUSJÄRVIllä, joissa on myos tullut omat muistonsa. Muutaman kerran olen eksynyt myös Kittilän AAKENUSJOELLE ja PYHÄJÄRVELLE. Hienoja paikkoja kaikki.

Nämä sivut eivät ole varsinaisia opetussivuja, vaan niissä on myös nostalgiaa mukana. Jos haluatte opetussivuja katsokaa esim. Kalastus.com/maalareiden kalakerho.Toivon teille kuitenkin olevan jotain viihdykettä näistä sivuista.