Noidanlukon

Olemme uusia Lapinporokoirakasvattajia, mutta emme toki uusia koiranomistajina, emmekä ihan noviiseja kasvatuksenkaan saralla; takana menestyksekästä Persialaiskissa kasvatusta n. 20 vuotta. Koiria meillä on ollut Nöffejä, Dalmis, Sakemanneja ja Pomeranian. Edellämainituista `Pommeja` olemme kasvattaneet yhden pentueen. Kennelnimi Noidanlukon ei ollut ensimmäinen vaihtoehto mutta siihen oli tyydyttävä. 

Rakkaan Saksanpaimenkoiramme Remakan Solon lähestyessä elämän ehtoota aloimme etsiä meille sopivaa rotua; sopivan suuri/pieni, luonnonmukainen, terve ja sopivan luonteikas (ei ns. helppoa seurakoiraa haluttu). Pari vuotta meni taahatessa eri rotujen sivuja ja miettiessä, kunnes se löytyi: Lapinporokoira tietenkin! Eikä ole tarvinnut katua!

~ ~ ~ ~

Porukkaan kuuluu:

"Nasti" eli Winkuwaaran Noidanlukko. Narttu. Musta vaalein merkein.

Jouluna -08

Kesä -09

"Eppu" eli Chevrott's Karna. Uros. Parkki vaalein merkein.

~ ~ ~ ~

25.05.09:

Aprillipäivänä 1.4.09 syntyi ihania poropentusia; 3 urosta ja 2 narttua (kolmas syntynyt narttupentu menehtyi kun tuli takajalat edellä). Kaikki parkkeja merkein. Pennut ovat löytäneet uudet hyvät kodit :-) ISO kiitos kaikille uusille omistajille! Jäi todella hyvä mieli, vaikka haikeaa oli pennuista luopua!

~ ~ 

Pennut kävivät 5.5.09 mikrosirutuksella ja terv. tarkastuksessa...eikä el. lääkärillä Kari Ventelällä ollut muuta kuin hyvää sanottavana pentueesta. Tässä kuvat pennuista 5 viikkoisina:  

 

Uros Barkki.

 

Narttu Besos "Mili". Kuva oikealla Janni Makkonen. Näyttelystä: sertti 

 

narttu Beika 

uros Barku

 

 

uros Beikko "Iiro". 

~ ~

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja el.lääkärin tarkastamina. 

Takaisin