suomeksi

in English

Helmiä Helmistä

Sivut ovat muuttaneet uuteen osoitteeseen: www.helmiahelmista.fi, TERVETULOA!
(Uudet päivitykset tulevat jatkossa uuteen osoitteeseen.)

Helmiä Helmistä Etusivu Helmieläimet Korut ja muut helmityöt Helmet ja tarvikkeet Ohjeet Tapahtumat Tilausohjeet FAQ Yhteystiedot
Sukella helmieläinten värikkääseen maailmaan. Tilaa suosikkisi itselle tai lahjaksi!
Helmieläimet Nisäkkäät Koirat Linnut Matelijat Hyönteiset Muut eläimet Muotokuvat
Helmieläimiä

Helmieläimet

Helmieläimet ovat pienistä siemenhelmistä ja metallilangasta tehtyjä eläinhahmoja. Erilaisia malleja olen löytänyt ohjekirjoista ja suunnitellut itse lisää.
Helmieläimiä lötyy joka makuun: tutustu söpöihin nisäkkäisiin, kaikenkarvaisiin koiriin, sateenkaaren väreissä kimalteleviin lintuihin, mahtaviin matelijoihin ja mönkiviin hyönteisiin tai kaikenlaisiin muihin eläimiin. Omasta lemmikistäsi voit myös halutessasi teettää muotokuvan valokuvan perusteella. Suunnittelen eläinmalleja koko ajan lisää. Jos et löydä omaa suosikkeläintäsi tästä kirjavasta joukosta, kysy sitä sähköpostilla: ninahanninen@gmail.com, otan mielelläni uusia ideoita vastaan!

Helmieläimet sopivat monenlaisiksi koristeiksi ja koruiksi ja ne ovat erinomaisia lahjaideoita eläinten ystäville. Helmieläimen voi laittaa kirjahyllyyn tai vaikka tietokoneen näytön päälle. Siitä voi myös tehdä riipuksen, jolloin sen saa kaulakoruksi tai vaikka roikkuvaksi koristeeksi ikkunalle.

Katso tilausohjeet täältä.keskikokoinen helmieläin (saksanpaimenkoira) verrattuna tulitikkurasiaan

Valmistusaika: n. 1 tunti
Helmiä kuluu: 425 kpl
Kuparilankaa kuluu: n. 1,5 m