Nimeni on Eva Jonsson ja koulutan koirakkoja Turun seuduilla, enimmäkseen Kaarinassa. HUOM!->  varsinaiset kurssit tauolla tällä hetkellä. 
Voin kuitenkin kouluttaa yksityisesti TOKOssa, arkitottelevaisuudessa ja arjen pikkuongelmissa. Jos kaipaat apua tokoliikkeissä tai jos olette pikkuporukka joka haluaa treenata yhdessä, voin auttaa.

Kursseillani käytetään pelkästään positiivisia menetelmiä, koska minkäänlainen rankaisu ei minun mielestäni kuulu koulutuskentälle. Sitäpaitsi on tieteellisesti todistettu- aika päiviä sitten- ettei rankaisu  opeta koiralle (eikä liioin ihmiselle) mitään; se vaan pysäyttää toiminnan hetkellisesti. 'Ongelmiin' yritetään puuttua rakentavasti, ei rankaisemalla.
Opetus perustuu klassiseen sekä toiminnalliseen ehdollistamiseen. Seuraan m.m.Eva Bodfäldtin, Kent Svartbergin oppeja. Koira saa olla aktiivinen ja saa itse oivaltaa että palkka tulee halutusta toiminnasta. Huono/väärä käytös jätetään huomiotta. Näin omistajan ja koiran suhde pysyy iloisena ja mukavana, on hauska tehdä yhdessä juttuja. 
HUOM; Positiivinen menetelmä ei tarkoita että jatkuvasti ohjataan koiraa nami kädessä. Koiralle opetetaan että KANNATTAA totella, että siitä saa kehua ja  kiitosta:) ja usein aineellistakin palkkaa!
Opetusvaiheessa palkka tulee usein, jo osaavalle koiralle palkka tulee satunnaisesti. Joskus heti, joskus myöhemmin;) Koirille opetetaan että olemalla omistajan mieliksi(=tottelemalla) palkka tulee jossain vaiheessa. 

Oma koulutus koira-alalla: Koiratiedon peruskurssi 1999;Etologiakurssi 1999-2000 = Koiraterapeutti. Suomen Kennelliiton Tottelevaisuuskoulutusohjaajakurssi 1999; SKL Kasvattajakurssi –94
 
Muu koulutus;
Kehitysvammainhoitaja/koulukäyntiavustaja, psykologian peruskurssi – 83-84; 

Lisäksi koira-alalta monenmonta leiriä, luentoa, koulutustilaisuutta jne.
Muutamia nimiä mainitaakseni; Barbara Swann(Englanti), Ulf Karlborg, Nils Rune Larsson, Eva Bodfäldt, 
Inki Sjösten, John Eklöf, Sofie Åkerberg, Kent Svartberg (Sverige), Kjell-Gunnar Eggesvik (Norge) Leena Piira, Markku Santamäki, Jorma Lankinen, Kiva Team, Tuire Kaimio, Riitta ja Pekka Korri, Leena Välimäki, Tuija Sere  y.m.
Käyn säännöllisesti kursseilla Vallen kanssa. Se on meidän hauska, yhteinen harrastus. Useinmiten Tokokursseilla. Aina on lisää opittavaa sekä itsellä että koiralla ;)

Kilpainen aktiivisesti TOKOssa, jo yli 100 kisaa takanapäin :) suuriin osa niistä EVLuokassa. Valle kilpailee myös agilityssä joten agikehän laita on myös minulle erittäin tuttu paikka.

Paraisten koirakerhossa Par-Hau ry.ssä olen toiminut koulutusvastaavana ja kouluttajana v.1994-97. 
Lounais Suomen Berneissä
olen myös toiminut kouluttajana niin pennuille kuin aikuisillekin v.1997-2003. 
Koiranomistaminen pitää olla ilo, niin itselle, koiralle kuin ympäristöllekin!