Historia

kuva:Mareena Pirskanen

 

Tervetuloa!

Tipsuharrastukseni alkoi vuonna 1984 jolloin meille tuli ensimmäinen tipsupoika Ceritan Torpedo Scedessan kennelistä Porista.Topi oli ihan kotikoira ja jouduimme luopumaan hänestä vuonna 2000.

Maaliskuussa 2000meille tuli ihana poika arundinan kennelistä ,Arundina Impression ja heinäkuun lopulla toinen ihana poika Arundina Oh No How Parti.Kiitos Jouni ja Pertti.

Vuonna 2003 meille tuli ensimmäinen tyttö Annastiina Shakira , kiitos Lahja, se oli meille uutta kun oli vain kokemusta pojista.Saman vuoden lokakuussa kävin kasvattajakurssin ja aloitin kasvattamaan tipsuja Chakiran kennelin nimellä.Ensimmäinen pentue syntyi 2004 marraskuussa Annastiina Shakiralle ja Arundina Oh No How Partille,josta saimme 3 ihanaa tytärtä.Kaksi tytöistä asuu pääkaupungissa ja yksi Porissa.

2012/ 4 sukupolvea:Chakiran Aurora(mummu)Chakiran noriko,naomi noah,äiti auroran tytär Chakiran elizabeth ja auroran äiti Annastiina Shakira(isomummu)

2013/4sukupolvea:Chakiran miguelin mauno,äiti:Chakiran little lempi,lempi äiti:Nikoli´s irish gold(lotta),lotan äiti josta chihuahua kasvatukseni alkoi Nikoli´s vitalita

 

 

 

 

Tästä jatkan pienimuotoista kasvatustyötä.