Heijastus ~virtuaalitalli

Yksityiset kauraturvat (3/28 kpl)

friis - o. Zlatan van Zeld

täysihoito, omistaja: Jenna
Käsiteltävä päättäväisesti ja määrätietoisesti, harjatessa sidottava kiinni. Sateella päälle sadeloimi, alle +6°C puuvillaloimi, alle -3°C fleeceloimi, alle -9°C topattu fleeceloimi, alle -14°C toppaloimi, alle -19°C puuvilla- ja toppaloimet, alle -24°C ei tarhaan. Voimakkaalla tuulella muun loimen päälle tarvittaessa sadeloimi ja liikutuksen jälkeen hiottua hikiloimi ja tarvittaessa myös talliloimi. Voi tarhata ruunan tai ei riitaa haastavan orin kanssa.
vuokra kesä- ja heinäkuulta maksettu

nf - o. Who's Handsome

täysihoito, omistaja: Jenna
"Sami on oikea unelmaponi pienine jekkuineen, sillä ori taitaa niin esteet kuin koulunkin ja on melko varma maastossakin. Yleispainotteisella ponilla voi ratsastaa haasteellisissakin paikoissa, sillä Samista ei puhti lopu.
Liikutukseen voi tutustua paremmin ponin karsinan ovessa olevasta viikkosuunnitelmasta."
vuokra kesä- ja heinäkuulta maksettu

puol.ratsh. - r. Kryzokrandzo

puolihoito, omistaja: Lotta
Heinää koko ajan vapaasti tarjolla vatsahaavaherkkyyden vuoksi. Osaa avata solmuja, huomioitava hoidettaessa! Ruokinta: Pasture Mix 3l/pvä, kuuriluontoisesti soijaöljyä ja elektrolyyttejä (omistaja huolehtii näistä iltaruoalla). Loimitus sään mukaan: talvella klipattu -> kunnon loimitus, tarkemmat ohjeet sivuilla. Liikutus torstaisin juoksuttaen.
vuokra touko- & kesäkuulta ei maksettu

© Amar 2004-2010, taustat Ritva Väänänen. Valid XHTML & CSS.