Heijastus ~virtuaalitalli

Valmennukset

Että tähän arvontakoneiden, listojen ja kisakalenterien täyttämään virtuaalimaailmaan saataisiin jotain ekstraakin, järjestetään Heijastuksessa tarinamuotoisia valmennuksia aina silloin kun ääneni on edes jotenkuten normalisoitunut edellisen valmennuksen jäljiltä ja olen tarpeeksi hyvällä tuulella hymyilläkseni onnettomille valmennettavilleni.

Valmennuksia järjestetään pääasiassa este- ja kouluratsastuksessa, toki jos kiinnostusta ja kysyntää riittää niin muitakin valmennuksia on mahdollista järjestää - tiettyyn rajaan asti. Mitään vakiovalmennussysteemiä Heijastuksessa ei ole eikä tule, olen aiemmin todennut sen toimimattomaksi ja kyllästyisin sellaiseen aivan liian pian.

Voidakseen osallistua valmennukseen, tulee hevosella olla sivut joilta käy ilmi sen koulutustaso ja luonne ratsastettaessa. Selvästi valmennuksen tasoa matalammalla koulutustasolla olevia hevosia en hyväksy mukaan, eihän ole oikein vaatia yhdeltäkään hevoselta liikaa. Kuitenkin jos hevosen koulutustaso on esimerkiksi VaB ja haluat osallistua sen kanssa VaA-tasoiseen valmennukseen, ei se ole ongelma - kunhan tarinassasi itse huomioit sen ettei hevosesi voi osata kaikkea vaadittua täydellisesti tai edes sinne päin.

Tiivistetysti tarinavalmennukset toimivat niin että minä kirjoitan lyhyehkön tarinan tunnin tehtävistä ja siitä miten ne tulee suorittaa, ja sitten osallistujat kirjoittavat sen pohjalta tarinan kuinka heillä omien ratsujensa kanssa valmennuksessa sujui - esimerkiksi mikä oli uutta ja mikä jo vanhastaan tuttua juttua, mikä meni hyvin ja mihin tarvitaan hiomista jne.. Sitten minä kommentoin tarinoita jotenkin, useimmiten annan neuvoa tehtäviin jotka eivät menneet niin loistavasti. Kommentithan saa (ja olisi suotavaakin) hevosenomistajan lisätä ratsunsa sivuille.

Lista valmennuksista vuosina 2005-2009 löytyy täältä! Vuonna 2010 ei valitettavasti järjestetty valmennuksia.

Vuoden 2011 valmennukset

6.2. tarina- / kuvamuotoinen yleisvalmennus ilman satulaa, kommentit tulleet

© Amar 2004-2010, taustat Ritva Väänänen. Valid XHTML & CSS.