Heijastus ~virtuaalitalli

Kilpailutoiminta

Kilpailut tulossa. Muista tilata ruusukkeet, maalaa estepuomit, suunnittele rata, värvää apulaisia kisojen ajaksi, suunnittele hevosautojen sijoittaminen, siisti paikat tiptopkuntoon. Mitä sinulle jää käteen? Paljon siivottavaa katsojien jäljiltä, kolhitut esteet, pikkulasten kiusaamat eläinparat, rahaa vähemmän kuin mitä järjestämiseen kului - mutta myös hyvä mieli kun ihmiset olivat tyytyväisiä järjestelyihin ja palaavat seuraaviinkin kisoihin hyvällä meiningillä. Niin, siinäpä se kisojen viehätys onkin, ja siksi niitä ollaan aina Heijastuksessa järjestetty ja jollain tasolla tullaan luultavasti aina järjestämäänkin.

Käytännön seikoista johtuen ja osittain oman tietämättömyytenikin takia ei aivan minkä tahansa lajin kilpailuja voi Heijastuksessa järjestää. Näihin lajeihin kuuluvat ainakin ravi- ja laukkaurheilu sekä askellajiratsastus. Vuosien mittaan on kuitenkin tullut järjestettyä niin western- kuin matkaratsastuskisojakin, puhumattakaan este-, kenttä ja varsinkin kouluratsastuskilpailujen määrästä. Eikä jännittäviä valjakkoajokilpailujakaan voi unohtaa, niissähän sitä vasta sattuu ja tapahtuukin!

Kilpailut käydään lajista, säästä ja vuodenajasta riippuen Heijastuksen suurella kentällä, valoisassa maneesissa, huikaisevan upeissa maastoissa tai hauskaksi tehdyllä maastoesteradalla. Kilpailujen ajan (ja muulloinkin) kartanorakennuksessa toimii kioski, josta voi ostaa vaikka millaista herkkua niin suureen kuin pieneenkin, makean kuin suolaisenkin nälkään. Tallin pesukarsina on kilpailijoiden ratsujen käytettävissä, ja viiden euron starttimaksun (per ratsukko per luokka) maksu hoituu kätevästi tallin toimistossa. Tervetuloa kilpailemaan, jokaisessa kutsussa lukee erikseen kyseisen kilpailun osallistumisohjeet ja säännöt!

Vuosina 2004-2009 järjestetyt kilpailut löytyvät täältä!

Vuoden 2011 kilpailut

12.05. - kenttäratsastus (KeRJ) - tulokset
20.05. - rataesteratsastus (ERJ) - tulokset
14.06. - kouluratsastus (KRJ) - tulokset - vain tuotosluokkia

Vuoden 2010 kilpailut

23.02. - gymkhana ("GY") - tulokset
30.06. - gymkhana ("GY") - tulokset
31.08. - kouluratsastus (KRJ) - tulokset
18.10. - rataesteratsastus (ERJ) - tulokset

Gymkhanajoukkue

Heijastukselle perustettiin vuoden 2009 alkupuoliskolla, tuona gymkhanan kulta-aikana, oma gymkhanajoukkue joka kantaa nimeä Heijastuksen Huimapäät, tutummin vain HeiHui. Lisää joukkueesta voit lukea sen omalta sivulta!

© Amar 2004-2010, taustat Ritva Väänänen. Valid XHTML & CSS.