Heijastus ~virtuaalitalli

Hoitajatoiminta

Koska aikani on rajallinen, samaten kuin sietokykyni, ei minulla ole aikaa olla kouluttamassa ja vahtimassa joka paikassa viilettäviä, kaikesta kyseleviä ja hoitohevosistaan turhankin tarkasti huolta pitäviä hoitajia. Tästäkin huolimatta suurimmalle osalle Heijastuksen kaviokkaista otetaan hoitaja, kriteerinä se että hoitaja kykenee toimimaan itsekseenkin ja aina vastuuntuntoisesti. Toki opastan jokaisen hoitajan alkuun hoitohevosensa kanssa ja neuvon tallin tavat ja toimet, eikä jatkossakaan asioista kysyminen ole kiellettyä..

Mitään hoitotasoja, näitä yhtäkkiä muotiin tupsahtaneita "lisävaivoja", ei Heijastuksessa ole, vaan hoitajat saavat aina hoitokertomuksistaan kommentit. Hoitajien tehtäviin kuuluu hevosen harjaus ja tarvittaessa tarhaus, ruokinta ainakin kerran sinä päivänä kun käy hoitamassa, karsinan ja ohessa myös rehukipon ja juoma-automaatin putsaus, varusteiden ja harjojen pesu tarvittaessa, ja lisäksi hoitaja saa myös ratsastaa ja käydä valmennuksissa hoitohevosillaan, tosin valmennuksista pitää ensin neuvotella minun kanssani. Heijastuksessa ei hoitajille aseteta suuriakaan pakotteita käyntitiheyden suhteen, mutta parin kuukauden sisään olisi kyllä hyvä käydä vähintäänkin kerran, muuten voi helposti menettää hoitajan paikkansa. Hoitaminen tapahtuu sähköpostilla tai suoraan kaikkien tallilaisten yhteiseen päiväkirjaan (tosin vain jos sinulla on jo Google-tili ja pyydät minulta kirjoitusoikeuksia blogiin) josta voi helposti seurailla tallin tapahtumia ja jonne lisään jokaisen hoitotarinan kommentteineen ehtiessäni.

Mikäli haluat hoitajaksi, katso eläimet-sivulta onko hoitsuksi haluamallasi hevosella jo hoitaja tai otetaanko sille hoitajaa ylipäätään, ja mikäli polle on vailla hoitajaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen virtuaali.amar@gmail.com. Laita viestin otsikoksi / aiheeksi: "Hevosen hoitajaksi", tyyliin "Pollen hoitajaksi", ja kerro viestissäsi minkä hevosen haluat hoitohevoseksesi, oma nickisi sekä sähköpostiosoitteesi.

© Amar 2004-2010, taustat Ritva Väänänen. Valid XHTML & CSS.