Heijastus ~virtuaalitalli

Tallin vakiokävijät & työntekijät

Hoitajien lisäksi tallilla pyörii tietysti tiukkapipoinen tallin omistajatar Amar, sekä kaksi palkattua tallityöntekijää: Ulrika ja Elina. Vähemmän säännöllisesti tallilla auttelevat lähitalojen tyttökolmikko: Liina, Kaisa ja Annika.

Amar on siis tallin omistaja, jonka opiskelut keskeytyivät lukion jälkeen - talli siirtyi hänelle heti kun täysi-ikäisyyden maaginen raja oli saavutettu. Rahansa hän ansaitsee kilpailuista ja muun tallin toiminnan kautta. Luonteeltaan Amar osaa olla tiukka, mutta yleensä hän on kuitenkin varsin leppoisa ja varhaisdementoitunut. Amarin tunnistaa helpoiten punaisista hiuksista, virneestä naamalla ja sinisistä, kuluneista ratsastushousuista.

Ulrika on 21-vuotias, hevosenhoitajaksi valmistunut naisihminen. Luonteeltaan hän on ystävällinen ja alkuun melko varautunut, mutta tulee kuitenkin toimeen kaikkien kanssa - niin hevosten kuin ihmistenkin. Ulkonäöllisesti Ulrika ei vastaa aivan yleistä käsitystä suomalaisista - mustat, useimmiten letitetyt pitkät hiukset ja ruskeat silmät saavat hänet näyttämään intiaanimaiselta.

Elinaa, Ulrikan lisäksi Heijastuksessa tallityöntekijänä toimivaa brunettia ei voi olla kuulematta! Joko hänen hersyvä naurunsa raikuu yli ratsastuskentän, tai jatkuva pälätys kuuluu jostain tallin kolkasta. Elina on siis todella sosiaalinen, eikä häneltä tahdo saada suunvuoroakaan lähes koskaan. Kaikki työnsä Elina hoitaa kuitenkin äärettömän tunnollisesti höpöttelynsä ohessa.

Liisa, Kaisa ja Annika ovat yläasteikäisiä tyttöjä, jotka asuvat Heijastuksen lähellä ja käyvät silloin tällöin koulun jälkeen auttelemassa tallihommissa - tästä palkaksi he saavat ilmaisia ratsastustunteja Amarilta. Liisa on pitkä- ja vaaleahiuksinen, pienikokoinen tyttö, joka tulee erityisen hyvin toimeen Elinan kanssa. Hän tykkää hoidella erityisesti nuoria varsoja ja poneja. Kaisa on mustahiuksinen, pisamakasvoinen tyttö, jolla riittää huumorintajua ja myönteistä ajattelua vaikka muille jakaa. Hän pitää erityisesti orien kanssa puuhastelusta, ja pärjääkin lempihommassaan erinomaisen hyvin. Annika on kaveriporukan hiljaisin tyttö, joka kyllä innostuessaan peittoaa melkein Elinankin puhetulvallaan. Vaikka Annika erityisesti tuntemattomien ihmisten seurassa onkin melko arka, ei sitä hänestä hevosen selässä uskoisi - Annika on aina se joka on ratsastamassa talliin uutena saapuneella hevosella ensimmäisenä, ja joka maastossa aina ehdottaa reipasta laukkakilpailua!

© Amar 2004-2010, taustat Ritva Väänänen. Valid XHTML & CSS.