Heijastus ~virtuaalitalli

Tekijänoikeus

Silloin kun minä olin nuori, ei löytynyt meidänkään talosta laajakaistaa, eikä virtuaalitallien tekijänoikeuksista välitetty edes lakupätkän vertaa. Nykypäivänä asiat ovat kuitenkin kaikeksi onneksi toisin, ja siksi Heijastuksenkin tekijänoikeudet ovat täydellisen kunnossa ja kaikki sisältö tekijänoikeuslain suojaamaa ja täysin laillista.

Jokainen Heijastuksen sivuilta koskaan löytynyt ulkoasu on minun, Amarin, näppäilyn ja pähkäilyn tulos. Tällä hetkellä sivuja koristava (vaiko rumistava?) tekele on suunniteltu pääasiassa Mozilla Firefox:lle, resoluutiolle 1280 x 800, mutta toimivuus on testattu kyseisen selaimen lisäksi myös Internet Explorerilla, Safarilla, Google Chromella ja Operalla.

Ulkoasun koristekuvat ovat minun ottamiani, eikä niitä todellakaan ole lupa kopioida, kuten ei mitään sivujen tekstejäkään! Tekstit ovat minun kirjoittamiani ellei muuta niiden yhteydessä mainita. Ulkoasun taustakuva on ladattu Ritva's Gallerystä.

Hevosten ja ponien sekä muidenkin eläinten kuviin olen itse kysynyt ja saanut luvat, elleivät kuvat satu olemaan paikasta josta kuvia saa vapaasti kopioida tai minun itseni ottamia. Eläinten kuvien tekijänoikeudet löytyvät kuvien yhteydestä, vilkaise siis eläinten omilta sivuilta.

Sivuilla esiintyvien eläinten omistajille:
Mikäli löydät Heijastuksen sivuilta oman eläimesi kuvan jonka et halua sivustolla esiintyvän, älä nosta kauheaa mekkalaa vieraskirjassa tai ala jollakin keskustelufoorumilla meuhkaamaan virtuaalihevosharrastajien röyhkeydestä, vaan lähetä sähköpostia osoitteeseen virtuaali.amar@gmail.com ja kerro selkeästi minkä eläimen kuvat haluat sivuilta poistettavan ja miksi. Vieraskirjaan tai epäasiallisella kielenkäytöllä ja syyttelyllä höystettyjä viestejä ei huomioida.

© Amar 2004-2010, taustat Ritva Väänänen. Valid XHTML & CSS.