Sadekatu 24

Saara on hiljattain löytänyt itselleen perin viehättävän talon melko läheltä keskustaa, ja on eläkepäiviensä piristykseksi päättänyt perustaa oman yrityksen! Saatuaan kaikki kohdalleen Saara kuitenkin innostui lähtemään kiertämään maailmaa, ja niin Saaran hattukaupasta huolehtii nyt Aili, Saaran sisko.

 Hattukaupan alakerrassa on Saaran miniän perustama yksityinen päiväkoti Pikku Nalle, ja talon vinttikerroksen pienessä yksiössä asuu opiskelijatyttö Leila.

      

Päiväkoti Pikku Nallessa työskentelee Ullan lisäksi hänen nuori serkkunsa, Carita. Päiväkodissa on tällä hetkellä hoidettavana Ullan lapset Sisko (5v) ja Otto (8kk) sekä Niilo (6kk, vaipan vaihdossa) ja Ali (1v). Touhua ja vilskettä riittää!

 

Leila (oikealta nimeltään Leelah) on adoptoitu Suomeen jo kaksivuotiaana. Leila opiskelee yliopistossa kieliä, ja on äärimmäisen tyytyväinen pieneen vuokrayksiöönsä. Vuokra on halpa, ja kattoikkunoista upeat maisemat! Ystäviä ei kyllä tähän asuntoon voi tuoda, sen verran ahtaat on tilat... Leila auttelee silloin tällöin Ullaa Päiväkodissa, jos vaikkapa Carita on sairastunut. Heistä on tullut Ullan kanssa hyviä ystäviä!