MEHILÄISET SAAPUVAT

A heated journey into the land of satiny horses
A land of milk and honey
    -Karl Blake: Honeybees Arrive

Tervetuloa mukaan.

Pelin tavoitteena on olla puoliksi ns. perinteinen murhamysteeri ja puoliksi eläytymistä välähdykseen varsin epämiellyttävien ihmisten elämästä.

Materiaali jonka saatte on tarkoituksellisen epärealistista. Sen tarkoitus on oikeanlaisessa tunnelmassa, ei siinä että kaikki täsmää.

Emme juurikaan käytä pelimekaniikkaa. Näytelkää ja eläytykää niin pitkälle kuin voitte, sanokaa Meta-alkuisilla lauseilla loput niin että pelin tunnelma ei katkea. Jos teillä on tarvetta simuloida intiimiä kanssakäymistä, mikä pelin teemojen takia on hyvinkin mahdollista, käyttäkää sopivaksi katsomaanne menetelmää (WYSIWYG, Meta-puhe, Ars Amandi -metodi, hieronta, tms.)

Asepropit on merkitty punaisella teipillä. Mikään sillä merkkaamaton ei kelpaa aseeksi. Tuliaseet toimivat huutamalla "Laukaus!". Hahmo jota on terä- tai tuliaseella vahingoitettu päähän kuolee heti, vartaloon kuolee dramaattisen viiveen jälkeen, ja raajoihin osuman saanut dramaattisen viiveen jälkeen jollei saa välitöntä ensiapua sitä osaavalta henkilöltä. Myrkkyä (simuloimassa chilimäärä, jonka kohde taatusti huomaa) samoin tappaa dramaattisen viiveen jälkeen. Muun väkivallan kohdalla noudatetaan linjaa "sattuu tai tappaa muutaman lyönnin tms. jälkeen riippuen siitä mikä on vahingoittajan tarkoituksena." Pelinjohto toimittaa teille aseet ja myrkyt, tai ilmoittaa erikseen että tarvitsette niitä. Niiden tuominen oma-aloitteisesti peliin on ehdottomasti kiellettyä.

Ei alkoholia eikä huumeita peliin, kiitos.

Materiaali:

- Tietoa järjestelyistä
- Saapumisohjeet
- Yleiskuvaukset hahmoista
- Ilmoituksemme larp-kalenterissa

- Lisämateriaalia pelaajille, julkaistu avoimesti vasta pelin jälkeen

Viihtykää.

Markku & Julius