Harjoituksia Exercises       Kotiin Home     Tekniikan Englantia rakennetaan yhteistyössä         Sisältöä Content      Tilaus/palaute/fb


Oppimisprosessi

1.Moottori Engine

   3.Air, Fuel & Comb...

7.Engine Parts

Grapple Loader

 20. Techn. Data 

            Pdf  Files 
       Vocabularies
              Sanastot

Fin-Eng-Swe

Fin-Eng-Rus

Suomennos


Machine Training Structure

  Konekoulutuksen
rakenne
 

Ponsse Beaver
 

Mushrooms/Sienet

Feedback/Palaute/Tilaus

Lapin ammattiopisto


FORESTRY COLLEGE

MAST-logo


Taivalkosken
metsäoppilaitosPinox - TopBanner


 

 TARJOUS

Ajoneuvo- ja työkonetekniikan englannin sivuston www.tekniikane.net ja CD:n sähköiset oppimateriaalit ja sanastot tarjoamme täysin käyttöoikeuksin liikeyrityksille ja oppilaitoksille hintaan 300,- €/vuosi. Tämä antaa oikeuden kopioida ja käyttää sivuston ja CD:n ohjelmia ja sisältöä rajoituksitta sataan käyttäjään saakka. 100:n käyttäjän ylittäviltä lisämaksu on 2,- €/käyttäjä/vuosi. Yli 200 käyttäjän lisenssi neuvotellaan erikseen edulliseksi em. tariffien pohjalta.   

Pienyrityksille 1-2 koneeseen sekä kotioloihin itseopiskeluun ja/tai yksityiseen käyttöön tarkoitettuna tarjoamme CD:n materiaalit  nyt hintaan 90,- euroa. Käyttöoikeuslisenssin muodossa, jolloin sisällöt päivitetään materiaalien uusiutuessa, paketin hinta on 50,- euroa/vuosi.

Oppilaitosten kanssa neuvotellaan käyttöoikeuslisenssi joko yhteistyö-/tuki-ilmoituksen kanssa tai ilman. Ohjehinnat ilmoituksille ja lisensseille löytyy tästä linkistä. Lisenssi oikeuttaa materiaalien rajoittamattomaan käyttöön ja kopiointiin oppilaitoksen sisällä sekä tarjoaa huomattavat alennukset sana- ja oppikirjoista. 

Käyttölisenssin ja/tai CD:n hankinnan yhteydessä tarjoamme Tekniikan englannin sanakirjapaketin 4 kpl sanastoja, saksa, venäjä, ruotsi ja espanja suomeen ja englantiin ja näistä takaisin sekä ruotsin sanastoon liittyvän harjoituskirjan hintaan 40,-€ (ovh 94,-€). Harjoituskirja Tekniikan englantia ja ruotsia on mainio kumppani digitaalisille CD:n ja internetin oppimateriaaleille. 

Käyttöohjeita CD:lle ja sivustolle löytyy tästä linkistä ja enemmän taustaa projektille tästä linkistä. Ja vielä pressitiedote tästä. CD:n materiaalia on erittäin kevyenä versiona sivuilla www.tecen.net   

CD:n Interaktiivisesta tekniikasta saa esimakua English Exercise sivuilta EE I ja näille digimateriaaleille tarkoitettu tulostettava pdf paperiversio vastaavasti tästä. CD:llä näitä harjoituksia on paljon enemmän. 

CD:llä on opinkappaleet myös pääosin äänitetty. Netissä on vain pieniä esimerkkejä kappaleesta mm. neljä: Diesel fuel equipment

Tilaukset ja tiedustelut joko sähköpostilla, palautelaatikolla tai puhelimella 0400-168991 ja 016 344407

Rovaniemellä 4.3.2013

Eero Aula
Polarlehdet Oy