Harjoituksia Exercises       Kotiin Home     Yhteistyökumppanit      Tarjous       Sisältöä Content      Tilaus/palaute/fb


Oppimisprosessi

1. Basic Engine

2. Four strokes

NEW!!  Engine AV-demo

   3.Air, Fuel & Comb...

7.Engine Parts

Grapple Loader

 20. Techn. Data 

           


Machine Training Structure

  Konekoulutuksen
rakenne
 

Ponsse Beaver
 

Mushrooms/Sienet

Feedback/Palaute/Tilaus

Lapin ammattiopisto


VOCATIONAL
COLLEGE OF JÄMSÄ

Oulun osaamiskeskus Oy


Taivalkosken
metsäoppilaitos


 

 


TEKNIIKAN ENGLANTIA SARJAAN UUTTA

Sarja on ollut markkinoilla pian 20 vuotta. Julkaisuja on ilmestynyt  8 kpl, teos likimain joka toinen vuosi. Oppikirjoja on julkaistu osat I ja II. Sanastoja on julkaistu suomesta ja englannista saksaan, venäjään ruotsiin ja espanjaan ja takaisin. Nyt on juuri ilmestynyt kaikki em. kielet kattava ja runsaasti nykyaikaisen tieto- ja viestintätekniikan (tvt) mukaista oppimateriaalia sisältävän CD:n 1. versio.  

Pian tehdään myös uusi kooste osien I ja II kirjojen keskeisistä kappaleista, myöhemmin Suomen autolehdessä ja Koneviestissä julkaistuista osioista sekä uusista ja uusituista metsä- ja työkonetekniikan, hydrauliikan, sähkön, voimansiirron ja moottoreiden kappaleista. Siitä tulee tähän saakka suurin ja monipuolisin ajoneuvo- ja työkonetekniikan englannin käsikirja.  

Kirjasarja on saanut julkisuutta medioissa ja ylitti uutiskynnyksen aikanaan Suomen televisiossa mainosten ansiosta - "Oppikirjoissako mainoksia?". Mainokset kirjoissa kiinnostavat ja ne ovat näyttäneet, että yritysmaailma on mukana opetuksessa. Sanastoja ja oppimateriaalia on myös internetissä osoitteessa www.tecen.net. Sivuilla ovat myös yhteistyökumppanit näkyvästi esillä.

Tarjoamme yrityksille yhteistyötä ja mainostilaa Tekniikan Englannin CD:llä, nettisivuilla ja tulevissa kirjoissa seuraavasti:

Lisenssi- ja Ilmoitushinnat:

Koko sivu nelivärisenä   1600,-€ /vuosi 800 €  2 kertaa vuodessa

1/2 sivu  nelivärisenä  1000,-€  500 €  2 kertaa vuodessa

1/4 sivu nelivärisenä 600,-€   300 €  2 kertaa vuodessa

1/8 sivu nelivärisenä  400.-€   200 €  2 kertaa vuodessa

Pelkkä lisenssi  alle 100 henk.  300,-€/vuosi, nimi ja oikeudet näkyvät netissä (+ALV)

Maksu sisältää CD:lle tulevien ja kirjoihin painettavien ilmoitusten lisäksi:

1.   Vapaan käyttöoikeuden CD:n ja nettisivujen oppimateriaaleihin ja sanastoihin. Oikeudet ja yhteistyökumppaneiden nimet näytetään internetissä Tekniikan Englannin sivuilla.

2.   Oikeuden saada ja käyttää julkisesti kirjasarjaan liittyvää digitaalista oppi- ja tietomateriaalia sekä tekniikan sanastoja vapaasti internetistä, CD:iltä- ja muista tallenteista.

3.   40 % alennuksen kirjoista ja maksullisista materiaaleista.  

4.   Näkyvän esillä olon/nimen CD:llä ja TE:n nettisivuilla sekä linkit niistä yhtiön omille internet-sivuille.

Kirjat painetaan A-4 kokoisina noin 150-300 sivuisina ja sidotaan. Sivun painopinta on 180 x 280 mm2 ja rasteritiheys 54 linjaa, pdf- tai jpg-tiedostoina. Ilmoitusaineisto/muutokset edellisiin pyydetään sähköpostilla allekirjoittaneelle.

Rovaniemellä 4.5.2010

Eero Aula

Polarlehdet Oy, Heinämiehentie 13

96300 Rovaniemi e-mail: eero.aula(at)matkalehti.fi  internet: www.tecen.net

P. 016-344407 ja 0400-168991, fax. 016-312845