Harjoituksia Exercises       Kotiin Home     Yhteistyökumppanit      Tarjous       Sisältöä Content      Tilaus/palaute/fb

TECHNICAL ENGLISH AND SPANISH

Tekniikan englantia ja espanjaa sanasto on paitsi sarjan laajennus espanjan erikoisterminologiaan myös runsas lisäys suomen ja englannin väliseen aikaisempaan sanastoon. Se toimii yhtä hyvin myös pelkästään suomi-englanti, suomi-espanja tai englanti-espanja sanastona. Sanojen määrä sarjan edellisestä Tekniikan englantia ja ruotsia kirjasta on lisääntynyt runsaasti ja niitä on nyt 5700. Sieltä löytyy teknisten sanojen ohella paljon metsäalan muuta terminologiaa, jopa suomen kielisille sienille englannin ja espanjan nimikkeitä. Miksi sienet ja tekniikka samaan kirjaan?  Tekijän mukaan sienet ja metsäkoneet liittyvät saumattomasti toisiinsa, tuleehan koneen jäljille metsässä aina runsaasti sieniä ja kun tekijä on vielä aktiivinen sienineuvoja…niin siksi.  

Ja tästä esimakua sanastosta

to vocabulary

Suuret kiitokset yhteistyökumppaneille. Ammattikuntamme ja kirjojen käyttäjämäärä on niin pieni, että ilman apuanne ja tukeanne ei tämä eivätkä aikaisemmat tuotteet olisi syntyneet. Teidän ansiosta myös kirjojen hinnat ovat kohtuulliset ja opiskelijaystävälliset. Toivotan onnea, menestystä ja hyvää jatkoa teille ja yhteistyöllemme.

Terveisin Eero Aula