• vieraskirja

 

 

Kinnermäen ystävät ry

 

"Helteiset terveiset Kinnermäestä!
Olimme Impilahti-seuran kotiseutumatkalla ja vierailimme Kinnermäessä 8.6.2011.
Saimme todella ystävällisen vastaanoton ja herkullisen lounaan piiraineen kaikkineen.
Museo oli todella näkemisen arvoinen. Oulun yliopisto on tehnyt hienot esitteet, jollaisia
ei löydy suuremmistakaan kohteista.
Toivottavasti saan tilaisuuden vierailla Kinnermäessä vielä uudelleen."
Tellervo Järvelin, Liminka

"Kinnermäki on kylä, joka on samalla kertaa elävä ja kuollut, tai oikeastaan ylösnoussut. Se ei sovi kaikille, mutta keille se sopii, se sopii täydellisesti.
Kaksi sisarusta Olga Oulussa ja Nadja Kinnermäessä ovat mahdollistaneet Kinnermäen henkiin heräämisen. Googleta siis, oi lukijani, Kinnermäkeä ja liitä se maailmankaikkeuden matkasuunnitelmiisi. Jos ei Sinua kiehdo pellavantuoksuinen uni vanhojen suurten karjalaistalojen makuukamareissa, eikä mieltäsi liikuta kyyneliin piirakat, munavoit, Vieljärven paistinkala tai muu karjalainen herkku, sinut lopulta kuitenkin parantaa "mustakyly", kinnermäkeläinen herkku, oikean savusaunan oikea henki..."

Helge Joutsi

"Saimme kesällä 2009 kylässä ryhmämme kanssa unohtumattoman vastaanoton – ja lisäksi herkullisen lounaan. Suosittelen lämpimästi!"
Sirpa Piskonen, Mikkeli

"Olimme pienellä viiden hengen porukalla yötä 9-10.9.2007 Kinnermäessä ja nautimme hiljaisuudesta, savusaunasta  ja hyvästä palvelusta. Sydämen sopukoissa tuli tunne lapsuuden kotioloihin ja savusaunaan. Yö tuli nukuttua hyvin ja aamulla jatkoimme retkeämme Petroskoihin ja muihin kyliin joista kaikista jäi hyvät muistot ja toteamus, tänne palaamme."
Anneli Yletyinen, Polvijärvi

"Olen juuri palannut matkalta Petroskoihin ja paluumatkan varrella yövyin kaksi yötä Kinnermäessä. Olin lukenut Kinnermäestä internetistä, mutta todellinen Kinnermäki oli vielä ihanampi kuin virtuaalinen! Monet juttutuokiot Nadjan kanssa, saunominen Annan lämmittämässä mustassa kylyssä ja tuliaisina vielä savun tuoksua hiuksissa olivat elämys. Sadeveden jättämät lammikot kylätiellä kiiltelivät auringossa, kilit pukkivat sarviaan tsasounan edessä ja yöpakkanen oli jo huurruttanut vessapolun ratamojen ja apiloiden lehdet valkoisiksi. Taivaallinen maku uunista juuri tulleissa piirakoissa!! Varmasti palaan!!"
Riitta da Costa, Hausjärvi, Oitti

"Hei,
sana kulkee jo täällä, hieno löytö tuo Kinnermäki.
Syksyn mittaan olis kiva poiketa, uteliaisuus valtasi jo mielen."
Tuija Nieminen, Tohmajärvi

"Tuossa muistelin yhteistä matkaamme toissa kesänä Kinnermäkeen ja panin hakusanaksi, ja kas vain teillä nyt omat sivut, ja ihan mukavan näköiset. Olen käynyt sadoissa paikoissa, mutta jotkut jäävät paremmin mieleen. Terveiset Super Olgalle ja Karille perheineen..."
Aki Mäenpää, linja-auton kuljettaja
P.S. Olis kiva ottaa joskus uusiksi...

 

Jätä oma kirjoituksesi vieraskirjaan lähettämällä sähköpostia sivuston ylläpitäjälle.


Tekstit © Kari Niskasaari
Kuvat © Raimo Ahonen

Updated
webmaster